Email

fermivalls@gmail.com

Telèfon

938 031 078

RSS :

SERVEIS GENERALS

Serveis

Serveis mecànics Tallers Fermí Valls

La constant evolució que ha experimentat el sector de l’automòbil fa que dia rere dia millorem la qualitat dels serveis que prestem al nostre taller mecànic a Igualada.

Tallers Fermí Valls som una empresa especialitzada en l’electricitat, electrònica i mecànica de l’automòbil des de l’any 1956. Des de fa gairebé 60 anys tenim tota l’experiència i professionalitat per oferir els millors resultats i solucionar tot tipus de problemes que presentin els vehicles dels nostres clients.

Clients Tallers Fermí Valls

Els que més saben de cotxes són els que ens trien

Tallers Fermí Valls oferim les millors prestacions per reparació de cotxes de renting a Igualada. Diferents empreses dedicades al lloguer de vehicles ens trien com el seu taller de confiança, per l’atenció personalitzada, la professionalitat que donem per cada feina i pels anys d’experiència que tenim.

Realitzem el manteniment integral i la reparació de cotxes de renting a Igualada .

A més a més, si la seva empresa té una flota de vehicles per a discapacitats, vingui a conèixer-nos i l’informarem sobre el nou servei d’adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda que hem incorporat al nostre taller mecànic a Igualada.

Les empreses de rènting amb què treballem:

  • Arval
  • ALD
  • Bansacar
  • Sabadell Renting

Electricitat i electrònica de l'automòbil

Tallers Fermí Valls, taller d’electricitat i electrònica de l’automòbil a Igualada

Especialistes tota classe de vehicles

Tallers Fermí Valls portem treballant des de fa més de cinc dècades per solucionar qualsevol problema que sorgeixi a l’interior d’un vehicle i afecti al seu sistema elèctric o electrònic. Ens caracteritzem per ser el taller d’electricitat de l’automòbil a Igualada que més persones confien.

Prestem serveis de gran qualitat pel manteniment integral del seu vehicle i obtenir una posada a punt eficaç, gràcies a la nostra prestació de mecànica ràpida.

Tot tipus de reparacions dels sistemes elèctric i electrònic de l’automòbil.

Tallers Fermí Valls som molt més que un taller d’electricitat de l’automòbil a Igualada. Actualment, hem incorporat un nou servei per facilitar la mobilitat a persones amb algun tipus de discapacitat física i ajudar-los al seu dia a dia.

Mecànica ràpida a Igualada

Tallers Fermí Valls, especialistes reparacions de mecànica ràpida

Necessita el seu vehicle una posada a punt?

Revisió dels filtres d’aire condicionat, canvi d’oli, control de la pressió dels pneumàtics, dels frens o del sistema ABS, reparacions al sistema elèctric del vehicle, tot això i molts més conformen els serveis del nostre taller de mecànica ràpida a Igualada.

Precisió i rapidesa, sinònims d’òptims resultats.

Tallers Fermí Valls prestem tots els serveis d’un taller mecànic tant a particulars com a empreses de cotxes de renting, a tota la zona d’Igualada i de la resta de Igualada.

Si el seu vehicle necessita urgentment una posada a punt, no ho dubti, confiï en nosaltres. Vingui al nostre taller de mecànica ràpida a Igualada i li donarem pressupost sense compromís.